Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie."
Operacja mająca na celu: Sprawne wdrażanie LSR w tym realizację Planu Komunikacji, współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania: "Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER "programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Przewidywane wyniki operacji: Wdrożona LSR, zrealizowany Plan Komunikacji.
Slajd Rytro Slajd Łabowa Slajd Muszyna Slajd Nawojowa Slajd Piwniczna Slajd Krynica

BEZPŁATNE DORADZTWO W BIURZE LGD!!

Informujemy, że każdy z Wnioskodawców może skorzystać z bezpłatnego doradztwa w Biurze LGD Perły Beskiu Sądeckiego. 

Bezpłatne doradztwo udzielane jest w formie

 

 

indywidualnej (od poniedziałku do piątku w godz. 7.30-15.30); 

telefonicznej:  18 44 97 135, 603 114 489 w godzinach pracy biura lub 

e-mailowej: biuro@perlybeskidu.pl 

 

        

Z uwagi na duże zainteresowanie usługą doradztwa prosimy wcześniej umawiać się na określoną godzinę do konsultacji z pracownikiem Biura LGD. Regulamin Doradztwa - pobierz

Regulamin konkursu na najsmaczniejszą potrawę regionalną

Szanowni Państwo, 

W związku z realizacją projektu współpracy pn. „Nasze Lokalne Dziedzictwo – poznaj, szanuj, rozwijaj!" współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020, w ramach poddziałania 19.3 „Przygotowanie i realizacja działań w zakresie współpracy z lokalną grupą działania"- Stowarzyszenie LGD "Perły Beskidu Sądeckiego" organizuje konkurs na najsmaczniejszą potrawę regionalną.

Konkurs będzie przebiegał dwuetapowo:
I etap - eliminacje: Konkurs ma charakter otwarty. W konkursie mogą wziąć udział lokalne stowarzyszenia lub grupy nieformalne (np. Koła Gospodyń Wiejskich) zarówno z terenu Stowarzyszenia Perły Beskidu Sądeckiego jak i z obszaru LGD-ów biorących udział w projekcie współpracy „Nasze Lokalne Dziedzictwo- poznaj, szanuj, rozwijaj”, które złożą wypełnione karty zgłoszeniowe osobiście, e-mailowo lub listownie.
II etap: Do konkursu zostaną zakwalifikowane trzy zwycięskie potrawy.